Ειδήσεις Τεχνολογία

Facebook: Με 300 εκατομμύρια χρήστες, «ατενίζει» τη Wall Street

Aναπτύσσεται ραγδαία, ικανοποιεί τα στελέχη του και δεν βρίσκεται μακριά από το να μπει στο χρηματιστήριο.

Facebook: Με 300 εκατομμύρια χρήστες, «ατενίζει» τη Wall Street

Aναπτύσσεται ραγδαία, ικανοποιεί τα στελέχη του και δεν βρίσκεται μακριά από το να μπει στο χρηματιστήριο.

Η ανάπτυξη για τo Facebook συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς καθώς η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έφτασε πλέον τους 300 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο που εξισώνεται με την διαδικτυακή κοινότητα της Κίνας ή με τον αριθμό των χρηστών στις δέκα μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης. Σύμφωνα με τον 25χρονο συνιδρυτή του Facebook, Mαρκ Ζούκερμπεργκ: «Eίναι πράγματι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών, αλλά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι μόλις τώρα ξεκινάμε την αποστολή μας να συνδέσουμε τους πάντες».

«Λίγο καιρό πριν, λέγαμε ότι αναμέναμε ισχυρή ρευστότητα κάπου μέσα στο 2010 και τώρα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αυτό επετεύχθη το προηγούμενο τρίμηνο», συμπλήρωσε, εμφανώς ικανοποιημένος, ο Ζούκερμπεργκ.

Λίγες μέρες έπειτα από την ελαφρύτερη έκδοση για χρήστες με πιο αργές συνδέσεις, οι ιθύνοντες του Facebook φαίνεται ότι είναι ικανοποιημένοι καθώς για πρώτη φορά έπειτα από περίπου πέντε χρόνια και έχοντας επενδύσει 716 εκατ. δολάρια, η εταιρεία εμφανίζει κερδοφορία. Υπάρχουν φήμες μάλιστα που θέλουν την είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο, παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις ανώτερων στελεχών.

www.kathimerini.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο