Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Ημερίδες με θέμα τη νέα υπηρεσία μηχανογράφησης SaaS για επιχειρήσεις από τη SoftOne

Η SoftOne, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών SaaS για business software, σε συνεργασία με τη Microsoft και την Interworks, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες με θέμα: «Το Soft1 σε SaaS – Η νέα αξία για τη σύγχρονη επιχείρηση». Οι ημερίδες θα γίνουν στις 21 και 23 Σεπτεμβρίου 2009, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Ημερίδες με θέμα τη νέα υπηρεσία μηχανογράφησης SaaS για επιχειρήσεις από τη SoftOne

Η SoftOne, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών SaaS για business software, σε συνεργασία με τη Microsoft και την Interworks, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες με θέμα: «Το Soft1 σε SaaS – Η νέα αξία για τη σύγχρονη επιχείρηση». Οι ημερίδες θα γίνουν στις 21 και 23 Σεπτεμβρίου 2009, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Οι ημερίδες απευθύνονται σε εταιρίες πληροφορικής, που θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρακτικές δράσεις της στρατηγικής SaaS με μία σειρά σημαντικών ανακοινώσεων για την οργάνωση, προώθηση και εμπορική πολιτική που θα ακολουθηθεί. Θα ενημερωθούν, ακόμη, για τις υποδομές που χρησιμοποιούνται για την παροχή της υπηρεσίας, την τεχνολογία που αξιοποιείται για την απομακρυσμένη υποστήριξη των εφαρμογών, το είδος των υπολογιστικών αναγκών που καλύπτονται και γενικά για τις δυνατότητες αξιοποίησης  της απομακρυσμένης χρήσης υπολογιστικών υπηρεσιών.

Ακολουθώντας με συνέπεια τις διεθνείς τάσεις που προβλέπουν ιδιαίτερα μεγάλους ρυθμούς αύξησης της αγοράς SaaS (Software as a Service) για τα επόμενα χρόνια, η SoftOne επενδύει σημαντικά στο νέο αυτό μοντέλο διάθεσης λογισμικού με την υλοποίηση της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας.
Με βάση το μοντέλο SaaS, μια επιχείρηση δεν χρειάζεται να αγοράσει με τους παραδοσιακούς όρους το λογισμικό που χρειάζεται για τη μηχανογράφησή της, αλλά να το χρησιμοποιήσει ως συνδρομητική υπηρεσία μέσω Internet.
Ανάμεσα στα κυριότερα πλεονεκτήματα του μοντέλου SaaS για τον τελικό πελάτη περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα:
-    Χαμηλό τίμημα συνδρομητικής χρήσης με μηδενικό κόστος για “αγορά” και εγκατάσταση λογισμικού
-    Μηδενικό κόστος για αγορά, εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμού υποδομής
-    Μηδενικό κόστος για συντήρηση και αναβαθμίσεις λογισμικού
-    Δυνατότητα άμεσης χρήσης του λογισμικού με την έναρξη της συνδρομής
-    Δυνατότητα  χρήσης του λογισμικού από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέσω Internet
-    Απαλλαγή από αναγκαίες τεχνικές εργασίες διαχείρισης (π.χ. αναβαθμίσεις νέων εκδόσεων, backup /restore, διαχείριση συστημάτων κλπ.), καθώς οι εργασίες αυτές διεκπεραιώνονται από τον πάροχο της υπηρεσίας.  
Για τη συμμετοχή σας στις ημερίδες και για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία της SoftOne μπορείτε να επισκεφθείτε το www.softone.gr. Επίσης, μπορείτε να απευθύνεστε στα τμήματα πωλήσεων της SoftOne και στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο