Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η κρίση φεύγει, η ανάπτυξη αργεί αποφάνθηκε ο Μ. Μπερνάνκι

Τον τερματισμό της κρίσης στην οικονομία των ΗΠΑ χωρίς όμως άμεσα σημάδια ανάπτυξης προέβλεψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (FED) Μπεν Μπερνάνκι.

Η κρίση φεύγει, η ανάπτυξη αργεί αποφάνθηκε ο Μ. Μπερνάνκι

Τον τερματισμό της κρίσης στην οικονομία των ΗΠΑ χωρίς όμως άμεσα σημάδια ανάπτυξης προέβλεψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (FED) Μπεν Μπερνάνκι.
 Μιλώντας στο Ινστιτούτο Μπρούκινγκς τόνισε: "Από μία καθαρά τεχνική άποψη, πιθανότατα η ύφεση της οικονομίας μας να τερματίζεται. Πιθανόν να είναι τούτη η διαπίστωση μία γενικευμένη αίσθηση. Πάντως, επισημαίνω ότι ανάμεσα στην κοινότητα όσων παραγόντων προβλέπουν για την οικονομία, εκδηλώνεται πλέον μία συμφωνία τώρα, ότι βαίνουμε προς την ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας".

Και πρόσθεσε: "Σας προϊδεάζω ωστόσο ότι, όλο το 2010 ο ρυθμός ανάπτυξης της ομοσπονδιακής μας οικονομίας θα διαμορφώνεται μέτριος, σαφώς μικρότερος εκείνων που ακολούθησαν οικονομικές κρίσεις που γνωρίσαμε κατά την μεταπολεμική περίοδο στις ΗΠΑ".

Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο