Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η κρίση φεύγει, η ανάπτυξη αργεί αποφάνθηκε ο Μ. Μπερνάνκι

16 Σεπτέμβριου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Τον τερματισμό της κρίσης στην οικονομία των ΗΠΑ χωρίς όμως άμεσα σημάδια ανάπτυξης προέβλεψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (FED) Μπεν Μπερνάνκι.
Η κρίση φεύγει, η ανάπτυξη αργεί αποφάνθηκε ο Μ. Μπερνάνκι

Τον τερματισμό της κρίσης στην οικονομία των ΗΠΑ χωρίς όμως άμεσα σημάδια ανάπτυξης προέβλεψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (FED) Μπεν Μπερνάνκι.
 Μιλώντας στο Ινστιτούτο Μπρούκινγκς τόνισε: "Από μία καθαρά τεχνική άποψη, πιθανότατα η ύφεση της οικονομίας μας να τερματίζεται. Πιθανόν να είναι τούτη η διαπίστωση μία γενικευμένη αίσθηση. Πάντως, επισημαίνω ότι ανάμεσα στην κοινότητα όσων παραγόντων προβλέπουν για την οικονομία, εκδηλώνεται πλέον μία συμφωνία τώρα, ότι βαίνουμε προς την ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας".

Και πρόσθεσε: "Σας προϊδεάζω ωστόσο ότι, όλο το 2010 ο ρυθμός ανάπτυξης της ομοσπονδιακής μας οικονομίας θα διαμορφώνεται μέτριος, σαφώς μικρότερος εκείνων που ακολούθησαν οικονομικές κρίσεις που γνωρίσαμε κατά την μεταπολεμική περίοδο στις ΗΠΑ".

Πηγή Κέρδος



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης