Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στην ημερήσια διάταξη οι απολύσεις στο λιανεμπόριο

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο αριθμός των απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο μειώθηκε κατά 1,7% κατά την διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του έτους σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2008.

Στην ημερήσια διάταξη οι απολύσεις στο λιανεμπόριο
Η φθίνουσα πορεία του τζίρου οδηγεί όλο και περισσότερες επιχειρήσεις σε περικοπές θέσεων εργασίας

Στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι απολύσεις στο λιανεμπόριο λόγω της φθίνουσας πορείας του τζίρου.

Όπως προκύπτει από τα  στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο αριθμός των απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο μειώθηκε κατά 1,7% κατά την διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του έτους σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2008.

Αν τώρα η σύγκριση γίνει με το πρώτο τρίμηνο του 2009 τότε το ποσοστό μείωσης φτάνει το 4,1%.

Σε δωδεκάμηνη βάση η εικόνα θα ήταν ακόμη χειρότερη αν δεν είχαμε έστω  και οριακή αύξηση (0,4%) των απασχολούμενων στα καταστήματα ειδών διατροφής.

Στην υπόλοιπη αγορά καταγράφηκε μείωση του αριθμού των εμποροϋπαλλήλων κατά 4,3% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2008, έναντι αύξησης 1,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2008 προς το 2007.

Πηγή Ημερησία




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο