Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Γκρεμίζει» την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων το ΠΑΣΟΚ

Την απόσυρση της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους χώρους και την επανεξέταση του μέτρου απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων, εάν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, προαναγγέλλει ο Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

«Γκρεμίζει» την τακτοποίηση το ΠΑΣΟΚ

Την απόσυρση της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους χώρους και την επανεξέταση του μέτρου απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων, εάν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, προαναγγέλλει ο Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

 Για την "τακτοποίηση" των ημιυπαιθρίων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η κυβέρνησή του θα φέρει ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τον περιορισμό των αυθαιρεσιών, αποκαλώντας την προωθούμενη από τη σημερινή κυβέρνηση ρύθμιση, προκλητικό και φοροεισπρακτικό μέτρο. Όπως υποστηρίζει, επιβάλλει χαράτσι στους πολίτες, δείχνει ανοχή στην αυθαιρεσία και δεν δίνει λύση στο πρόβλημα. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ θα ενταχθεί στην αναθεώρηση του ρυθμιστικού σχεδίου για την Αττική.

Αποσπασματική και προσχηματική χαρακτηρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου τη ρύθμιση για την απόσυρση αυτοκινήτων και τα "πράσινα" τέλη κυκλοφορίας. Σημειώνει ότι επιβαρύνει τους οικονομικά ασθενέστερους με πρόφαση την προστασία του περιβάλλοντος. "Δεν μπορεί το κράτος να δίνει την αίσθηση στους πολίτες ότι η προστασία του περιβάλλοντος φέρνει νέους φόρους", τονίζει και δεσμεύεται για επανεξέταση του μέτρου. Όπως εκτιμά, υπάρχουν περιθώρια για μια δίκαιη λύση.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο