Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

On line υπηρεσίες από τον ΟΑΕΔ

Θέσεις εργασίας και συμμετοχή στα προγράμματα του ΟΑΕΔ μπορούν να εξασφαλίζουν πλέον ηλεκτρονικά -μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (oaed. gr.)- οι εργοδότες και οι άνεργοι.

On line υπηρεσίες από τον ΟΑΕΔ

Θέσεις εργασίας και συμμετοχή στα προγράμματα του ΟΑΕΔ μπορούν να εξασφαλίζουν πλέον ηλεκτρονικά -μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (oaed. gr.)- οι εργοδότες και οι άνεργοι.

Στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν το βιογραφικό τους σημείωμα και στη συνέχεια να το αναθεωρούν, ανατρέχοντας στο σύνολο των διαθέσιμων θέσεων που έχουν καταχωρηθεί από τους εργοδότες.

Οι εργοδότες μπορούν να καταχωρούν στο portal τις θέσεις εργασίας για τις οποίες αναζητούν υποψηφίους, έχοντας πρόσβαση στο σύνολο των καταχωρημένων βιογραφικών έτσι ώστε να μπορούν άμεσα να έρθουν σε απευθείας επαφή με όσους αναζητούν εργασία.

Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα παρέχεται και η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Οι άνεργοι και οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τα επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ θα βρίσκουν την ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης υπαγωγής τους, ενώ θα ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης των σχετικών δράσεων.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο