Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΑΣΟΚ: Θα αντικαταστήσουμε το ΕΤΑΚ

9 Σεπτέμβριου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, θα αντικαταστήσει το ΕΤΑΚ με μια προοδευτική φορολογηση της μεγάλης περιουσίας. ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Για δε τους ημιυπαίθριους χώρους, ο κ. Παπακωνσταντίνου υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει υποβάλει πολύ σημαντικές ενστάσεις στις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα μετά τις εκλογές.
ΠΑΣΟΚ: Θα αντικαταστήσουμε το ΕΤΑΚ                                             

 Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, θα αντικαταστήσει το ΕΤΑΚ με μια προοδευτική φορολογηση της μεγάλης περιουσίας.   ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας  σε σχετική ερώτηση.  Για δε τους ημιυπαίθριους χώρους, ο κ. Παπακωνσταντίνου υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει υποβάλει πολύ σημαντικές ενστάσεις στις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα μετά τις εκλογές.

Το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου στη συνάντησή του με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.  Οπως ανέφερε ο κ.Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην ασφυξία που υπάρχει στην αγορά και στις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης γι΄αυτό.

    Εθεσε, επίσης, το θέμα της ανάγκης να υπάρξει μια νέα αρχιτεκτονική στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να καταστεί μοχλός για τη σωστή χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και για την ανάπτυξη της οικονομίας.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει ανάγκη να περισταλούν οι πελατειακές δαπάνες στο δημόσιο και να γίνει και ανακατανομή των δαπανών του δημοσίου.

    Ταυτόχρονα δε να υπάρξει ριζική αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

    Οπως ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου, η νέα κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές και θα είναι του ΠΑΣΟΚ, θα προχωρήσει σε ορισμένα μέτρα, όπως είναι η προστασία των καταναλωτών από τις επιπτώσεις των όρων των δανειακών τους συμβάσεων, στην ανασυγκρότηση της οικονομίας, εφαρμόζοντας ένα σχέδιο ανάταξης, καθώς και στην εφαρμογή ενός νέου τύπου ρυθμίσεων για την οικονομία.

    Αυτός,πρόσθεσε ο κ.Παπακωνσταντίνου,θα είναι και ο κορμός των όσων θα εξαγγείλει στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή Express


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης