Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΑΣΟΚ: Θα αντικαταστήσουμε το ΕΤΑΚ

Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, θα αντικαταστήσει το ΕΤΑΚ με μια προοδευτική φορολογηση της μεγάλης περιουσίας. ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Για δε τους ημιυπαίθριους χώρους, ο κ. Παπακωνσταντίνου υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει υποβάλει πολύ σημαντικές ενστάσεις στις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα μετά τις εκλογές.

ΠΑΣΟΚ: Θα αντικαταστήσουμε το ΕΤΑΚ                                             

 Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, θα αντικαταστήσει το ΕΤΑΚ με μια προοδευτική φορολογηση της μεγάλης περιουσίας.   ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας  σε σχετική ερώτηση.  Για δε τους ημιυπαίθριους χώρους, ο κ. Παπακωνσταντίνου υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει υποβάλει πολύ σημαντικές ενστάσεις στις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση και δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα μετά τις εκλογές.

Το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου στη συνάντησή του με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.  Οπως ανέφερε ο κ.Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην ασφυξία που υπάρχει στην αγορά και στις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης γι΄αυτό.

    Εθεσε, επίσης, το θέμα της ανάγκης να υπάρξει μια νέα αρχιτεκτονική στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να καταστεί μοχλός για τη σωστή χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και για την ανάπτυξη της οικονομίας.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει ανάγκη να περισταλούν οι πελατειακές δαπάνες στο δημόσιο και να γίνει και ανακατανομή των δαπανών του δημοσίου.

    Ταυτόχρονα δε να υπάρξει ριζική αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

    Οπως ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου, η νέα κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές και θα είναι του ΠΑΣΟΚ, θα προχωρήσει σε ορισμένα μέτρα, όπως είναι η προστασία των καταναλωτών από τις επιπτώσεις των όρων των δανειακών τους συμβάσεων, στην ανασυγκρότηση της οικονομίας, εφαρμόζοντας ένα σχέδιο ανάταξης, καθώς και στην εφαρμογή ενός νέου τύπου ρυθμίσεων για την οικονομία.

    Αυτός,πρόσθεσε ο κ.Παπακωνσταντίνου,θα είναι και ο κορμός των όσων θα εξαγγείλει στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο