Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ FORUM 2009

Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ.), διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριό του, με γενικό τίτλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ FORUM 2009 το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ.), διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριό του, με γενικό τίτλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ FORUM 2009 το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φορολογία και Ελεγκτική» του Παντείου Πανεπιστημίου, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (Τ.Α.ΝΕ.Ο.), και ο Οργανισμός Invest in Greece (Αρμόδιος εθνικός φορέας προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα).


Θέμα του συνεδρίου ορίσθηκε «Η σταθερότητα του φορολογικού συστήματος κυρίαρχος παράγοντας οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας».

Σκοπός του Συνεδρίου, μέσα από την ανταλλαγή προβληματισμών, τεχνογνωσίας και εμπειριών, όπως και από την κατάθεση και συζήτηση προτάσεων, είναι να αναδειχθεί ο βαθμός αναγκαιότητας περαιτέρω απλοποίησης και σταθεροποίησης του φορολογικού συστήματος της χώρας, στα πλαίσια της ζητούμενης, από όλους, οικονομικής ανάπτυξης.

Στις εργασίες του Συνεδρίου μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Εφ’ όσον επιθυμείτε να συμμετέχετε ως ομιλητής στις εργασίες του συνεδρίου, δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην υπερσύνδεση
http://www.iofom.gr/index.php?option=com_attend_events&task=view&id=3&Itemid=92


* * * Οι ομιλητές θα πρέπει να παραδώσουν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2009, σε ηλεκτρονική μορφή (word) τις εισηγήσεις τους (μέγιστης διάρκειας 10 λεπτών), μια φωτογραφία (μορφή jpg ή gif) και το βιογραφικό τους, και τις παρουσιάσεις (εφ’ όσον θα χρησιμοποιήσουν powerpoint) για να συμπεριληφθούν στο υλικό (ειδική έκδοση και e-book) του Συνεδρίου.


Εφ’ όσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου χωρίς να είστε ομιλητές δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην υπερσύνδεση
http://www.iofom.gr/index.php?option=com_attend_events&task=view&id=2&Itemid=92
 - (Αν έχετε εγγραφεί ή επιθυμείτε να εγγραφείτε ως ομιλητής δεν χρειάζεται να υποβάλλετε αυτή τη δήλωση συμμετοχής).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο