Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέες αρνητικές αποφάσεις για την έκτακτη εισφορά

Προσωρινή διαταγή αναστολής της καταβολής έκτακτης εισφοράς για δύο φορολογούμενες, οι οποίες αμφισβητούν τη νομιμότητά της, εξέδωσε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Νέες αρνητικές αποφάσεις για την έκτακτη εισφορά

Προσωρινή διαταγή αναστολής της καταβολής έκτακτης εισφοράς για δύο φορολογούμενες, οι οποίες αμφισβητούν τη νομιμότητά της, εξέδωσε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία επιχειρηματία και μία δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη, που είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη θεωρώντας αντισυνταγματική και παράνομη την καταβολή έκτακτης εισφοράς για εισοδήματα που αποκτήθηκαν το οικονομικό έτος 2007 και δηλώθηκαν στις περσινές φορολογικές δηλώσεις.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έχει απορρίψει, στις 27 Ιουλίου, παρόμοιες αιτήσεις από δύο φορολογούμενους.

Πηγή Ελευθεροτυπία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο