Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα αύξηση των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους

Σε νέα αύξηση των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους κατά 10% έως 20% από το νέο έτος, προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Νέα αύξηση των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους

Σε νέα αύξηση των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους κατά 10% έως 20% από το νέο έτος, προσανατολίζεται η κυβέρνηση στον απόηχο των δυσμενών για την ελληνική οικονομία εκθέσεων του ΟΟΣΑ και του ΔΝΤ.

Ταυτόχρονα αναμένεται να ανακοινώσει το διπλασιασμό των ανώτατων ορίων τζίρου για την υπαγωγή στην αυτοπεραίωση.

Εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποχρεωθούν να δηλώσουν μεγαλύτερα κέρδη και να καταβάλουν υψηλότερο φόρο για να αποφύγουν τον έλεγχο της εφορίας.

Στο μεταξύ, ο καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλης Ράπανος δήλωσε ότι στην οικονομία δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και ότι χρειάζεται τετραετές πρόγραμμα ανόρθωσης των δημοσιονομικών της χώρας μας.

«Χρειάζεται αναδιάρθρωση των δαπανών, χρειάζεται ΤAXIS και για τις δαπάνες όπως υπάρχει και για τα έσοδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ράπανος.

Ο κ. Ράπανος παρέθεσε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τα νοσοκομεία και τους δήμους, που δεν έχουν δώσει ποτέ ισολογισμό στη δημοσιότητα.

www.kathimerini.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο