Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Στα χέρια της MIG περνά και το υπόλοιπο 70% της Singular Logic

Στην πλήρη εξαγορά της εταιρείας πληροφορικής Singular Logic προτίθεται να προχωρήσει ο όμιλος Marfin Investment Group.

Στα χέρια της MIG περνά και το υπόλοιπο 70% της Singular Logic

Στην πλήρη εξαγορά της εταιρείας πληροφορικής Singular Logic προτίθεται να προχωρήσει ο όμιλος Marfin Investment Group.

Η MIG ελέγχει το 30,63% του μετοχικού κεφαλαίου, ωστόσο για τους σκοπούς της εξαγοράς θα ιδρυθεί εταιρεία ειδικού σκοπού, μέσω της οποίας θα υλοποιηθεί η Δημόσια Πρόταση.

Χθες ο όμιλος της MIG ζήτησε από το Χρηματιστήριο της Αθήνας να ανασταλεί η διαπραγμάτευση των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την εξαγορά.

Σε πρώτη φάση αναμένεται ότι στην εταιρεία ειδικού σκοπού θα μεταβιβαστούν τα ποσοστά που κατέχουν στη Singular Logic τόσο η MIG όσο και άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες και funds, όπως η εταιρεία Κούμπας Συμμετοχών (ελέγχει το 13,3%), η Αγγλική Φράγκου (10,7%) κ.ά.

Η τρέχουσα αποτίμηση της Singular Logic στο χρηματιστήριο διαμορφώνεται στα 121 εκατ. ευρώ (2,79 ευρώ ανά μετοχή), ωστόσο το προσφερόμενο τίμημα αναμένεται ότι θα είναι υψηλότερο κατά περίπου 10%.

Πηγή Ελευθεροτυπία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο