Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Εκσυγχρονισμός στο ΙΚΑ με ετήσιο τσεκ απ για τους ασφαλισμένους

Το ΙΚΑ Περιστερίου επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για ένα απο τα μεγαλύτερα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, καθώς οι υπηρεσίες υγείας αυτής της μονάδας εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερο από 3.200 συμπολίτες μας.

Εκσυγχρονισμός στο ΙΚΑ με ετήσιο τσεκ απ για τους ασφαλισμένους             
 
Το ΙΚΑ Περιστερίου επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Πρόκειται για ένα απο τα μεγαλύτερα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, καθώς οι υπηρεσίες υγείας αυτής της μονάδας εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερο από 3.200 συμπολίτες μας.

Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς τα εμπρός, τόσο σε επίπεδα εξοπλισμού και στελέχωσης, όσο και σε επίπεδο αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα, καθώς υπάρχουν ελλείψεις και κενά, κυρίως σε ότι αφορά στην αναμονή σε ορισμένες ειδικότητες γιατρών και σε καθυστερήσεις σε ορισμένα μικροβιολογικά εργαστήρια.

Υπάρχει ανάγκη βελτίωσης του λογισμικού για το "184", δηλαδή για τα τηλεφωνικά ραντεβού και περαιτέρω στελέχωσης και ανανέωσης του εξοπλισμού, επισήμανε ο κ. Καραμανλής, σημειώνοντας ότι γνωρίζουμε τις ανάγκες και δρομολογούμε την κάλυψή τους, καθώς οι διαγωνισμοί για την ανανέωση του εξοπλισμού των εργαστηρίων είναι ήδη σε εξέλιξη.

Κύριος στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός του ΙΚΑ, του ταμείου που καλύπτει τη μεγάλη πλειονότητα των εργαζομένων, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, προαναγγέλλοντας ότι προωθείται σχέδιο νόμου για το διαχωρισμό του τομέα των υπηρεσιών υγείας απο τον τομέα της ασφάλισης και έτσι, όπως ανέφερε, διασφαλίζεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει το ΙΚΑ, θα ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου πιλοτικά σε 8 μονάδες του - μία απο αυτές είναι και το Περιστέρι- ένα νέο πρόγραμμα υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής, δηλαδή ένας πλήρης διαγνωστικός έλεγχος, ένα πλήρες ετήσιο τσεκ απ για τους ασφαλισμένους του.

 
Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο