Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

H επαγγελματική σειρά προϊόντων της Canon σάς ταξιδεύει!

Με αγορές επιλεγμένων προϊόντων κερδίζετε στη στιγμή ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα

Δελτίο Τύπου

H επαγγελματική σειρά προϊόντων της Canon σάς ταξιδεύει!

- Με αγορές επιλεγμένων προϊόντων κερδίζετε στη στιγμή ταξίδια σε δημοφιλείς  προορισμούς στην Ελλάδα

Μια μοναδική προσφορά συνοδεύει κάθε αγορά επαγγελματικών προϊόντων της Canon μέχρι και το τέλος Ιουλίου. Επιλέγοντας κάποιο από τα έγχρωμα ή ασπρόμαυρα πολυμηχανήματα περιβάλλοντος γραφείου, από τους φωτογραφικούς plotters ή τα document scanners της Canon, κερδίζετε στη στιγμή διαμονή για 2 άτομα στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας!

Έγκυρες θεωρούνται όλες οι αγορές επιλεγμένων προϊόντων των παραπάνω κατηγοριών οι οποίες πραγματοποιούνται κατά το διάστημα από την 1η Μαϊου έως και την 31η Ιουλίου 20009 από τα αρμόδια τμήματα πωλήσεων ή το δίκτυο των αντιπροσώπων της Intersys σε όλη την Ελλάδα.

Οι έξυπνες επαγγελματικές λύσεις της Canon όχι μόνο σας λύνουν χέρια χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν και που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και ταχύτητα στις καθημερινές σας εργασίας, αλλά πλέον σας χαρίζουν ημέρες ξεκούρασης στους προορισμούς της αρεσκείας σας.

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε κι εσείς να είστε ένας από τους τυχερούς. Ακολουθείστε το σύνδεσμο …και ετοιμαστείτε για διακοπές!

http://www.intersys.gr/information/news/2009/office_Promo.html

Σχετικά με την Canon Europe
Η Canon είναι μία εταιρεία διεθνώς αναγνωρισμένη για την πρωτοπορία της σ' ένα ευρύ φάσμα νέων τεχνολογιών - από συστήματα ψηφιακής απεικόνισης και εκτυπώσεων, έως λύσεις πληροφορικής, για επιχειρήσεις και ιδιώτες χρήστες. Θυγατρική της Canon Inc. Ιαπωνίας, η Canon Europa είναι το κέντρο επιχειρήσεων της Canon στην Ευρώπη, με έδρα στο Αμστερνταμ της Ολλανδίας. Η Canon Europa υποστηρίζει τις δραστηριότητες της Canon στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων της σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. H επιχειρηματική στρατηγική της Canon στην Ευρώπη εστιάζεται σε δύο σαφώς καθορισμένες αγορές: Επαγγελματικές Λύσεις (ανάπτυξη προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής για περιβάλλοντα γραφείου και επαγγελματικών εκτυπώσεων) και Καταναλωτικά Προϊόντα Εικόνας/Εκτύπωσης (φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και εκτυπωτές Bubble Jet). Η Canon απασχολεί περίπου 11.000 εργαζόμενους στην Ευρώπη και τις περιοχές  ΕΜΕΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon Europa ανατρέξτε στην διεύθυνση: www.canon-europa.com

Σχετικά με την Ιntersys A.E.
Η Intersys Α.Ε , με κύκλο εργασιών €71 εκατ. το 2008 είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου, της Πληροφορικής, και των Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων. Αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο, όπως Canon, Pioneer και Toshiba, προσφέρει προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που έχουν στόχο να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές και δημιουργικές προσδοκίες του σύγχρονου ανθρώπου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.intersys.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο