Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εντοπισμός παράνομου φοροτεχνικού γραφείου στην Ξάνθη

Παράνομο φοροτεχνικό γραφείο που λειτουργούσε από το 1996 στην περιοχή της Ξάνθης αποκάλυψε, κατόπιν καταγγελίας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.

Εντοπισμός παράνομου φοροτεχνικού γραφείου στην Ξάνθη

Παράνομο φοροτεχνικό γραφείο που λειτουργούσε από το 1996 στην περιοχή της Ξάνθης αποκάλυψε, κατόπιν καταγγελίας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως φοροτεχνικός είχε συστήσει ατομική επιχείρηση, χωρίς να έχει δηλώσει τη δραστηριότητα, για να συμπληρώνει φορολογικές δηλώσεις αγροτών και άλλων πολιτών, από τους οποίους ως αμοιβή εισέπραττε μικροποσά. Από τον έλεγχο βρέθηκε ότι δεν έχει εκδώσει 3.800 αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, αποφεύγοντας έτσι να δηλώσει αντίστοιχα εισοδήματα και να αποδώσει τον αναλογούντα ΦΠΑ.

Η Υπ.Ε.Ε. διαβίβασε ήδη το φάκελο της υπόθεσης στην αρμόδια ΔΟΥ για την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων, τα οποία θα αφορούν, λόγω παραγραφής, τα τελευταία πέντε χρόνια.
 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο