Αποτελέσματα live αναζήτησης

Έρχονται οι ταμειακές στα βενζινάδικα

8 Ιούλιου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ του χρόνου θα έχει εφαρμοστεί το μέτρο των ταμειακών μηχανών στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας ότι το υπουργείο προωθήσει το μέτρο αυτό ως τροπολογία σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα,
Έρχονται οι ταμειακές στα βενζινάδικα
   
ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ του χρόνου θα έχει εφαρμοστεί το μέτρο των ταμειακών μηχανών στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας ότι το υπουργείο προωθήσει το μέτρο αυτό ως τροπολογία σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει διατάξεις που αφορούν την τοποθέτηση ταμειακών μηχανών και συστημάτων ελέγχου εισροών- εκροών καυσίμων σε πρατήρια. Στην ίδια τροπολογία θα περιληφθούν και οι διατάξεις που θα επιτρέπουν στα ΚΕΔΑΚ (κινητά συνεργεία ελέγχου) να πραγματοποιούν κοστολογικούς ελέγχους σε όλη την αλυσίδα διακίνησης καυσίμων.

Αναφορικά με την αγορά πετρελαιοειδών, ο υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε ότι οι ακραίες τιμές που παρατηρούνται σε πρατήρια καυσίμων σε διάφορες περιοχές της χώρας δεν αποτελούν κανόνα, ενώ την αύξηση του 3,3 % στις τιμές λιανικής της βενζίνης απέδωσε στην αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κατά 5 λεπτά το λίτρο, η οποία ίσχυσε από τις 26 Ιουνίου.

Πηγή Τα Νέα



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης