Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έρχονται οι ταμειακές στα βενζινάδικα

ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ του χρόνου θα έχει εφαρμοστεί το μέτρο των ταμειακών μηχανών στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας ότι το υπουργείο προωθήσει το μέτρο αυτό ως τροπολογία σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα,

Έρχονται οι ταμειακές στα βενζινάδικα
   
ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ του χρόνου θα έχει εφαρμοστεί το μέτρο των ταμειακών μηχανών στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας ότι το υπουργείο προωθήσει το μέτρο αυτό ως τροπολογία σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει διατάξεις που αφορούν την τοποθέτηση ταμειακών μηχανών και συστημάτων ελέγχου εισροών- εκροών καυσίμων σε πρατήρια. Στην ίδια τροπολογία θα περιληφθούν και οι διατάξεις που θα επιτρέπουν στα ΚΕΔΑΚ (κινητά συνεργεία ελέγχου) να πραγματοποιούν κοστολογικούς ελέγχους σε όλη την αλυσίδα διακίνησης καυσίμων.

Αναφορικά με την αγορά πετρελαιοειδών, ο υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε ότι οι ακραίες τιμές που παρατηρούνται σε πρατήρια καυσίμων σε διάφορες περιοχές της χώρας δεν αποτελούν κανόνα, ενώ την αύξηση του 3,3 % στις τιμές λιανικής της βενζίνης απέδωσε στην αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κατά 5 λεπτά το λίτρο, η οποία ίσχυσε από τις 26 Ιουνίου.

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο