Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών - Επιστολή προς το Υπ. Οικονομικών για το ΕΤΑΚ

Το τελευταίο διάστημα ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών δέχεται από συναδέρφους όλο και περισσότερες διαμαρτυρίες για την αποστολή από το Υπ.Οικονομικών σημειωμάτων διόρθωσης του εντύπου Ε9 που έχουν κατατεθεί από το 2005 και μετά. Γι αυτό το λόγο συνέταξε και απέστειλε στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου σχετική επιστολή.

Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών
Επιστολή προς το Υπ. Οικονομικών
Το τελευταίο διάστημα ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών δέχεται από συναδέρφους όλο και περισσότερες διαμαρτυρίες  για την αποστολή από το Υπ.Οικονομικών σημειωμάτων διόρθωσης του εντύπου Ε9 που έχουν κατατεθεί από το 2005 και μετά. Γι αυτό το λόγο συνέταξε και απέστειλε στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου σχετική επιστολή.

           
 

Προς Υπ. Οικονομικών
Διεύθυνση Φορολογίας Κεφαλαίου
Αθήνα, 26 Ιουνίου 2009
Θέμα  « Σημειώματα Διόρθωσης Εντύπων Ε9»


Σχετικά με την αποστολή πληθώρας σημειωμάτων διόρθωσης εντύπων Ε9 έτους 2005 και εντεύθεν έχουν εντοπιστεί διαφορές για τις οποίες δεν φέρουν ευθύνη οι λογιστές / φοροτεχνικοί αλλά οι οδηγίες που κατά καιρούς έχουν δοθεί από το Υπ. Οικονομικών.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος και έχοντας διάθεση να συμμετάσχουμε στην αποκατάσταση των προβλημάτων αιτούμαστε να δοθεί εύλογο χρονικό διάστημα διόρθωσης των «λαθών».
 

Με εκτίμηση
Για τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο