Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΦ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ.Γ.ΒΛΑΧΟΥ ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Ο κ. Βλάχος δήλωσε τα εξής: Το Υπουργείο Ανάπτυξης πήρε την πρωτοβουλία να προωθήσει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία επιτρέπονται οι προσφορές στα καταστήματα ένα μήνα πριν από τις εκπτώσεις.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΦ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ.Γ.ΒΛΑΧΟΥ ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ 10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ο κ. Βλάχος δήλωσε τα εξής: Το Υπουργείο Ανάπτυξης πήρε την πρωτοβουλία να προωθήσει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία επιτρέπονται οι προσφορές στα καταστήματα ένα μήνα πριν από τις εκπτώσεις.

Οι προσφορές αυτές, σύμφωνα με το νόμο, θα ισχύουν για ένα δεκαήμερο και θα αφορούν το 50% των εμπορευμάτων. Σε μια δύσκολη περίοδο για το εμπόριο, αλλά και τους καταναλωτές το Υπουργείο Ανάπτυξης έχοντας ανοιχτή και καθημερινή επικοινωνία με τον Εμπορικό κόσμο και την κοινωνία πήρε αυτήν την πρωτοβουλία με στόχο να λειτουργήσει καλύτερα η αγορά, αλλά και να επωφεληθούν οι καταναλωτές.

Είναι μία αναγκαία ρύθμιση, που θα τονώσει την αγοραστική κίνηση σε μια περίοδο, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ κρίσιμη για πολλούς συμπολίτες μας που ασκούν

την εμπορική ιδιότητα».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο