Ειδήσεις Επενδύσεις -αναπτυξιακά

Έλεγχοι σε καφετέριες και χώρους διασκέδασης

Ελέγχους σε καφετέριες, μπαρ, κέντρα διασκέδασης και συναφείς επιχειρήσεις πραγματοποίησαν το τριήμερο 26-28 Ιουνίου οι Περιφερειακές Διευθύνσεις της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων σε ολόκληρη τη χώρα.

ΥΠ.Ε.Ε.

Δελτία Τύπου :: Έλεγχοι σε καφετέριες και χώρους διασκέδασης
 
Ελέγχους σε καφετέριες, μπαρ, κέντρα διασκέδασης και συναφείς επιχειρήσεις πραγματοποίησαν το τριήμερο 26-28 Ιουνίου οι Περιφερειακές Διευθύνσεις της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν 576 επιχειρήσεις και διαπιστώθηκαν 501 παραβάσεις σε 194 από αυτές. Συνηθέστερη παράβαση ήταν η μη έκδοση φορολογικών στοιχείων (αποδείξεων λιανικής πώλησης).

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν με τη νέα μεθοδολογία της Υπ.Ε.Ε., σύμφωνα με την οποία ελέγχονται πανελλαδικά επιχειρήσεις που ανήκουν σε ένα κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας, προκειμένου να περιορίζεται ο υποκειμενισμός κατά την επιλογή τους και η ανάγκη των πολιτών για μεμονωμένες καταγγελίες.

Η Υπ.Ε.Ε. θα συνεχίσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τους ελέγχους σε κάθε είδους ομοειδείς επιχειρήσεις και επιτηδευματίες, μεταξύ των οποίων είναι και αυτές του χώρου της ψυχαγωγίας και συναφών παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο για φορολογικές παραβάσεις, όσο και για τη διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών, ή διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο