Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Παραίτηση του Αλεβιζακη Παναγιώτη από την θέση του ΓΓ του ΟΕΕ.

Την παραίτηση του υπέβαλλε από την θέση του ΓΓ του ΟΕΕ, στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων που έγινε το Σάββατο 27/6/2009 στην Αθήνα. Οι λόγοι της παραίτησης του ήταν ότι δεν τηρήθηκε η υπόσχεση της ΔΗΚΙΟ για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών θεμάτων που χρονίζουν στο χώρο του ΟΕΕ και του επαγγέλματος ,

Παραίτηση του Αλεβιζακη Παναγιώτη από την θέση του ΓΓ του ΟΕΕ.

Την παραίτηση του υπέβαλλε από την θέση του ΓΓ του ΟΕΕ,  στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων που έγινε το Σάββατο 27/6/2009 στην Αθήνα. Οι λόγοι της παραίτησης του ήταν ότι δεν τηρήθηκε η υπόσχεση της ΔΗΚΙΟ για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών θεμάτων που χρονίζουν στο χώρο του ΟΕΕ και του επαγγέλματος , ότι συνεχίζει το ΟΕΕ να μην κάνει τις αναγκαίες παρεμβάσεις για τους συναδέλφους και την κοινωνία , ότι είναι δέσμιο των κομματικών επιλογών και κυρίως του κομματικού ανταγωνισμού των δυο κυρίαρχων παρατάξεων - ΔΗΚΙΟ και ΠΑΣΚΟ - η λογική του πάρεργου κυριαρχεί στα στελέχη και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΙΟ  , ενώ τέλος δεν επιτρέπεταισε όσους επιθυμούν και δεν ανήκουν στην ΔΗΚΙΟ παρά τις διακηρύξεις της να έχουν ενεργή συμμετοχή. Το πλήρες κείμενο της ομιλίας που συνοδεύτηκε με την  παραίτηση θα αναρτηθεί προσεχώς στην ιστοσελίδα τηςΑνεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο