Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

TEΠΜΠΕ: Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ

Περισσότερες από 10.000 ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ, αριθμός που, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το ΥΠΑΝ, αντιστοιχεί στο 1/3 του συνολικού αριθμού των επιχειρήσεων, που δανειοδοτήθηκαν, κατά την πρώτη φάση.

TEΠΜΠΕ: Πάνω από 10.000 επιχειρήσεις χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ
Περισσότερες από 10.000 ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτήθηκαν στη β΄φάση του ΤΕΜΠΜΕ,  αριθμός που, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το ΥΠΑΝ,  αντιστοιχεί στο 1/3 του συνολικού αριθμού των επιχειρήσεων, που δανειοδοτήθηκαν, κατά την πρώτη φάση.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το ΥΠΑΝ:

· Διασφαλίστηκαν περισσότερες από 36.000 θέσεων εργασίας.

· Η αξία των εγκεκριμένων δανείων υπερέβη τα 720 εκατ. ευρώ.

· Το 90% των δανείων, ήτοι περισσότερα από 9.000 δάνεια, δόθηκαν σε πολύ μικρές επιχειρήσεις, που απασχολούν από 0 έως 9 εργαζόμενους.

· Ο μεγαλύτερος αριθμός δανείων δόθηκε στις περιφέρειες της Αττικής (3.552) και της Κ. Μακεδονίας (1.675), όπου εδρεύουν και οι περισσότερες επιχειρήσεις της Ελλάδας.

· Κύριοι κλάδοι που ενισχύθηκαν, σε ποσοστό άνω του 80% των δανείων που δόθηκαν, ήταν το λιανικό και το χονδρικό εμπόριο, τα ξενοδοχεία-εστιατόρια, η πώληση, συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων-οχημάτων, οι κατασκευές και η βιομηχανία τροφίμων-ποτών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο