Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δωρεάν σεμινάρια για την κρίση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και το ΕΒΕΑ

Σειρά δωρεάν σεμιναρίων στα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας προσφέρει το επιμελητήριο σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Δωρεάν σεμινάρια για την κρίση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και το ΕΒΕΑ

Σειρά δωρεάν σεμιναρίων στα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας προσφέρει το επιμελητήριο σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Στα σεμινάρια θα διδάξουν καθηγητές του ανωτέρω Πανεπιστημίου και όπως γίνεται γνωστό από ανακοίνωση του ΕΒΕ Αθήνας, το πρώτο εξάμηνο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Αξιολόγηση οργανογράμματος επιχείρησης, κατάρτιση χρηματορροών, χρηματοοικονομική Κρίση: αίτια, συνέπειες και πολιτικές αντιμετώπισης, διαχείριση κινδύνου με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία και επικοινωνία και παρακίνηση προσωπικού σε περίοδο κρίσης.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο κτίριο του ΕΒΕΑ κατά τις απογευματινές ώρες: 18:00 - 21:00.

Στους συμμετέχοντες θα διανέμεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και θα απονέμεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Το πληροφοριακό υλικό του Προγράμματος καθώς και η σχετική αίτηση συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμμάτων & Κατάρτισης του ΕΒΕΑ.

www.kathimerini.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο