Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύντομα 14 νέα προγράμματα ενίσχυσης υφιστάμενων επιχειρήσεων

20 Μάιου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στον "αέρα" πρόκειται να βγουν στο επόμενο διάστημα 14 νέα προγράμματα για την ενίσχυση ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων, όπως ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ, Γεώργιος Σουφλιάς, επ΄ευκαιρία εκδήλωσης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (ΒΕΘ).
Σύντομα 14 νέα προγράμματα ενίσχυσης υφιστάμενων επιχειρήσεων              

Στον "αέρα" πρόκειται να βγουν στο επόμενο διάστημα 14 νέα προγράμματα για την ενίσχυση ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων, όπως ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ, Γεώργιος Σουφλιάς, επ΄ευκαιρία εκδήλωσης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (ΒΕΘ).

Εξάλλου, μέχρι τις 30 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις ενίσχυσης για τα προγράμματα νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με τον αρμόδιο διευθυντή του ΕΟΜΜΕΧ, Γεώργιο Μπόλα. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του ΕΟΜΜΕΧ κάλεσαν τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση να καταθέσουν "φρέσκιες" επενδυτικές προτάσεις, προκειμένου -όπως είπαν- να καλύψουν κενά της αγοράς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Σωτήρης Μαγόπουλος, υπογράμμισε την ανάγκη να "τρέξουν" άμεσα τα προγράμματα για την ενίσχυση της γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας και να μην υπάρξουν αγκυλώσεις και καθυστερήσεις, "όπως συνέβη με το ΕΣΠΑ".

Στο μεταξύ, για έλλειμμα στη σύνδεση της παραγωγής με την εκπαίδευση έκαναν λόγο οι ομιλητές. «Δυστυχώς μόλις το 5% των πτυχιούχων απασχολείται σήμερα σε κλάδους σχετικούς με το αντικείμενο που έχει σπουδάσει», σημείωσε ο πρόεδρος του ΤΕΙ, Παύλος Καρακολτσίδης, υπογραμμίζοντας ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας βρίσκεται στο κόκκινο και γι' αυτό θα πρέπει να επανιδρυθεί.


 Πηγή: Express.gr 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης