Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Σύντομα 14 νέα προγράμματα ενίσχυσης υφιστάμενων επιχειρήσεων

Στον "αέρα" πρόκειται να βγουν στο επόμενο διάστημα 14 νέα προγράμματα για την ενίσχυση ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων, όπως ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ, Γεώργιος Σουφλιάς, επ΄ευκαιρία εκδήλωσης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (ΒΕΘ).

Σύντομα 14 νέα προγράμματα ενίσχυσης υφιστάμενων επιχειρήσεων              

Στον "αέρα" πρόκειται να βγουν στο επόμενο διάστημα 14 νέα προγράμματα για την ενίσχυση ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων, όπως ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ, Γεώργιος Σουφλιάς, επ΄ευκαιρία εκδήλωσης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (ΒΕΘ).

Εξάλλου, μέχρι τις 30 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις ενίσχυσης για τα προγράμματα νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με τον αρμόδιο διευθυντή του ΕΟΜΜΕΧ, Γεώργιο Μπόλα. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του ΕΟΜΜΕΧ κάλεσαν τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση να καταθέσουν "φρέσκιες" επενδυτικές προτάσεις, προκειμένου -όπως είπαν- να καλύψουν κενά της αγοράς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Σωτήρης Μαγόπουλος, υπογράμμισε την ανάγκη να "τρέξουν" άμεσα τα προγράμματα για την ενίσχυση της γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας και να μην υπάρξουν αγκυλώσεις και καθυστερήσεις, "όπως συνέβη με το ΕΣΠΑ".

Στο μεταξύ, για έλλειμμα στη σύνδεση της παραγωγής με την εκπαίδευση έκαναν λόγο οι ομιλητές. «Δυστυχώς μόλις το 5% των πτυχιούχων απασχολείται σήμερα σε κλάδους σχετικούς με το αντικείμενο που έχει σπουδάσει», σημείωσε ο πρόεδρος του ΤΕΙ, Παύλος Καρακολτσίδης, υπογραμμίζοντας ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας βρίσκεται στο κόκκινο και γι' αυτό θα πρέπει να επανιδρυθεί.


 Πηγή: Express.gr 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο