Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Συζήτηση φορολογικού Ν/Σ: Το Υπ. Οικ. για τα πρόστιμα των τροποποιητικών - Οι θέσεις της ΠΟΦΕΕΚατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων η οποία επεξεργάζεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ο Υφυπ. Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των ηλεκτρονικών βιβλίων και της ηλεκτρονικής υπογραφής των λογιστών και ανέφερε ότι εξετάζεται το θέμα και ότι δεν μπορούσε να μπεί σε αυτό το νομοσχέδιο. Για τα πρόστιμα των τροποποιητικών δηλώσεων δήλωσε ότι θα ρυθμιστεί σύντομα, ίσως και σε αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο.

«Δεν μπορούμε να έχουμε πρόστιμο στην τροποποιητική δήλωση που φέρνει φόρο 1 ευρώ και 5 ευρώ και 10 ευρώ, 250 ευρώ και 500, αυτό είναι παράλογο, πρέπει να εξορθολογιστεί και θα γίνει σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Υφυπουργού στο παρακάτω video:Πριν τον Υφυπουργό, ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ Β. Καμπάνης ανέπτυξε τις θέσεις της Ομοσπονδίας.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση στο παρακάτω video:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΕΦΚΑ
  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο