Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΠΟΕΕΤ: «Στην τελική ευθεία η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον επισιτισμό»Σε απάντηση των ερωτημάτων που φτάνουν καθημερινά στην Ομοσπονδία μας από εργαζόμενους αλλά και από κλαδικά σωματεία σχετικά με την υπογραφή κλαδικής σύμβασης στον τομέα του επισιτισμού σας ενημερώνουμε πως:

Μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ και της ΓΣΕΒΕΕ τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΠΟΕΣΕ για να επικυρώσει το σχέδιο σύμβασης που έχουμε συμφωνήσει εδώ και μήνες με την εργοδοτική οργάνωση και να προχωρήσουμε στην υπογραφή της.

Είναι η φυσική κατάληξη των πραγμάτων αφού τόσο η πλευρά η δική μας αγωνίζεται για την ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας στον κλάδο, όσο και η πλευρά των εργοδοτών δια στόματος του κ. Καββαθά στην ακρόαση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο των φορέων, στη Βουλή υποστήριξε πως είναι «υπέρ των κλαδικών συμβάσεων»

Σε κάθε περίπτωση η Ομοσπονδία μας θα ενημερώσει τους συναδέλφους και τα κλαδικά σωματεία για την θετική αυτή εξέλιξη.


http://poeet.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο