Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Συμπληρωματική επιστολή με επιπλέον Ενώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων για την υποχρέωση καταχώρησης στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων


Προς: Υπουργείο Οικονομικών
Υπόψιν Υπουργού Οικονομικών κ Σταϊκούρα Χρήστο
Υφυπουργού Οικονομικών κ Βασυρόπουλο Απόστολο.

Κοινοποίηση: ΑΑΔΕ
Υπόψιν Διοικητή ΑΑΔΕ κ Πιτσιλή Γεώργιο


Χανιά 29/10/2019
 
Θέμα: Υποχρέωση των Πολιτιστικών Συλλόγων καταχώρησης στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων του Ν.4557/2018
 
Κύριοι

H Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Ν.Έβρου και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Ν.Θεσσαλονίκης συμφωνούμε και συνυπογράφουμε το κείμενο της επιστολής που εστάλη από την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (ΕΠΟΦΕΚ), την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (ΟΠΣΕ), την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου (ΟΠΣΡ), την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, τον Σύλλογο Αδειούχων Λογιστών - Φοροτεχνικών Ν Χανίων για την απαλλαγή των Πολιτιστικών Συλλόγων από το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων.

Οι υπογράφοντες

1. Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Ν.Έβρου

2. Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Ν.Θεσσαλονίκης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο