Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αίτημα πράτασης ασφαλιστικών οφειλών από την ΕΣΕΕ

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε επιστολή προς την Υπουργό Απασχόλησης κα Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, καθώς και στον Διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου και στον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου με την οποία ζήτησε νέα παράταση ρύθμισης οφειλών τόσο προς τον ΟΑΕΕ, όσο και προς ΙΚΑ.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ

 

Αθήνα, 9 Απριλίου 2009

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε επιστολή προς την Υπουργό Απασχόλησης κα Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, καθώς και στον Διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου και στον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου με την  οποία ζήτησε νέα παράταση ρύθμισης οφειλών τόσο προς τον ΟΑΕΕ, όσο και προς ΙΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή της η ΕΣΕΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«…… πολλοί συνάδελφοί μας έχουν επωφεληθεί από τις κατά καιρούς ρυθμίσεις καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών, ομαλοποιώντας έτσι τον ασφαλιστικό τους βίο, αλλά και διευκολύνοντας την επαγγελματική τους επιβίωση και εξασφαλίζοντας έτσι την είσπραξη από τα ταμεία των οφειλομένων. 

Δυστυχώς όμως, η δυσχερής οικονομική συγκυρία που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό,  έχει ως αποτέλεσμα εκ των ανωτέρω, να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις τρέχουσες ή παρελθούσες.

Ενόψει του αδιαμφισβήτητου αυτού γεγονότος, επανερχόμαστε σε πρόσφατο αίτημά μας για νέα παράταση ρύθμισης οφειλών τόσο προς τον ΟΑΕΕ, όσο και προς το ΙΚΑ. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι, οι όροι ένταξης θα είναι ανάλογοι και με τον γενικότερο περιορισμό της ρευστότητας των συναδέλφων μας.

Με την πεποίθηση ότι, η αποδοχή του παραπάνω αιτήματος μας θα συμβάλει στην ομαλοποίηση της ασφαλιστικής ζωής πολλών αυτοαπασχολουμένων και εργοδοτών, αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο