Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η σύνθεση του νέου Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ - Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Γιώργος Καββαθάς

Η σύνθεση του νέου Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ - Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Γιώργος Καββαθάς
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά


www.gsevee.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), το οποίο προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου 2019, συνεδρίασε σε Σώμα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, με βασικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή νέου Προεδρείου.

Μετά από διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο για τα επόμενα τρία χρόνια με την παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: KΑΒΒΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Α΄ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Β΄ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γ΄ ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ.Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΓΙΑΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ. ΤΑΜΙΑΣ: ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΛΗ: ΒΙΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΜΑΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ


Μετά την εκλογή του ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σεβόμενοι την εκατόχρονη ιστορία μας και με δημοκρατικές διαδικασίες συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ, εκφράζοντας το σύνολο των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων της χώρας.
Τα συσσωρευμένα προβλήματα από μια 10ετη κρίση της κοινωνίας και της οικονομίας απαιτούν συναίνεση σε όλα τα επίπεδα. Αυτήν την συναίνεση καλούνται να υπηρετήσουν τα μέλη του Δ.Σ. Ενωμένο, ισχυρό και με τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις το νέο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ καλείται να υπηρετήσει τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους με γνώμονα τα κοινά συμφέροντα της χώρας, της οικονομίας, της κοινωνίας και των κλάδων που εκπροσωπεί
».      

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, ανέφερε τα ακόλουθα:
«Το έτος που διανύουμε η ΓΣΕΒΕΕ συμπλήρωσε τα 100 χρόνια από την Ίδρυσή της. 100 χρόνια προσφοράς στους επαγγελματοβιοτέχνες όλης της χώρας, με μοναδικό σκοπό της την διεκδίκηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων τους και την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων τους.
Η οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα στην χώρα μας, απέδειξε τα τελευταία χρόνια ότι για να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, παραμερίζοντας τις όποιες τυχόν πολιτικές ή άλλου είδους μικροδιαφορές μας.
Η νεοεκλεγείσα Διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ είναι ανοιχτή στον διάλογο, στις νέες ιδέες και πρόθυμη να ακούσει τις προτάσεις όλων των συναδέλφων. Μετά το πέρας των εκλογών και την συγκρότηση του νέου Προεδρείου και Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ, σας καλούμε να συνεργαστούμε δημιουργικά την επόμενη τριετία ούτως ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας δημιουργώντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στην χώρα ως μια παρακαταθήκη για τη νέα γενιά
».



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης