Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Η αλήθεια για την «αξιολόγηση» της ΑΑΔΕΑθήνα 16.10.2019
Αρ. Πρωτ.: 1535


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΗΣ ΑΑΔΕ


Η ΠΟΕ-ΔΟΥ εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεσή της στην επιχειρούμενη από την ΑΑΔΕ «Αξιολόγηση» που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε δημόσιες υπηρεσίες συγκρίνοντάς τες μάλιστα με μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα!!!

Είναι προφανές ότι αυτές οι μεθοδεύσεις σε υπηρεσίες που λειτουργούν με δραματικές ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, μέσα σε καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας, θα δημιουργήσουν ένα κλίμα εκρηκτικό για τους εργαζόμενους.

Εισάγεται η διαδικασία μέτρησης και συστημάτων καταγραφής απόδοσης κάθε υπαλλήλου με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, δηλαδή η ατομική στοχοθεσία, με τελικό σκοπό την καθιέρωση ατομικού μισθού.

Η κυκλική 360ο μοιρών αξιολόγηση το μόνο που θα επιφέρει είναι η ανθρωποφαγία και οι συνθήκες εργασιακής ζούγκλας.

Οι εφοριακοί υπάλληλοι στην προσπάθειά τους να πιάσουν τους ατομικούς στόχους, θα μετατραπούν σε κυνηγούς κεφαλών με ολέθρια αποτελέσματα για την κοινωνία και τους πολίτες.

Ίσως θα ήταν χρήσιμο, τα επιτελικά στελέχη της ΑΑΔΕ που κατοικοεδρεύουν στην Καρ. Σερβίας, πριν σχεδιάσουν αυτό το σύστημα αξιολόγησης να είχαν επισκεφθεί τις εφορίες για να διαπιστώσουν τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι συνάδελφοί μας.

Γι' αυτό άλλωστε τα σχέδια τους δεν βρήκαν καμία απήχηση στην συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου που συμμετέχει στην Απεργία-Αποχή την οποία έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο