Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σεμινάριο και ενημέρωση από το Σύλλογο Θριασίου Πεδίου & Πέριξ με μέλη της Επιστημονικής Ομάδας του κόμβουΣύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Θριασίου Πεδίου & Πέριξ

Χρόνος διεξαγωγής:

17/10/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00.

Τόπος διεξαγωγής:
Ελευσίνα, Διγενή Ακρίτα και Τραπεζούντος (αμφιθέατρο Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων).

Θεματολογία:

1) «Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων», που πρέπει να ενημερώνουν όλα τα Νομικά Πρόσωπα (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ, Σύλλογοι, Σωματεία, και λοιπές οντότητες κερδοσκοπικές η μη).

2) Ενημέρωση για τα «Ηλεκτρονικά Βιβλία» (τι προβλέπεται να γίνει από 1/1/2020).

3) Υποχρέωση υποβολής των «Οικονομικών Καταστάσεων», των Νομικών Προσώπων στην Τράπεζα της Ελλάδος. (Η πρώτη υποβολή θα αφορά στις ετήσιες χρηματοοικονομικές καταστάσεις των εταιρικών χρήσεων 2016, 2017 και 2018 και θα γίνει εντός του Νοεμβρίου 2019)

4) Αγρότες: Διάφορα Ειδικά Θέματα («Νωπά και ευαλλοίωτα προΐόντα», «Εργόσημα», κ.λπ.)

Στοιχεία επικοινωνίας:

210-5549191
[email protected]
[email protected]


Εισηγητές:

Νιφορόπουλος Κωνσταντίνος
Ορκωτός Ελεγκτής–Λογιστής - Μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven

Ντρούκας Κωστής
Οικονομολόγος–Ειδικός σύμβουλος ενδοομιλικών συναλλαγών - Μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven

Καρποδίνης Δημήτριος
Λογιστής–Φοροτεχνικός - Μέλος της επιστημονικής ομάδας του Taxheaven
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο