Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΠΟΕΕΤ: «Στο ίδιο έργο... θεατές - Πλήθος φορέων κατέθεσαν τη γνώμη τους για την πτώχευση Thomas Cook εκτός από τους εργαζόμενους!!!»


http://poeet.gr

Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για πτώχευση Thomas Cook

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ .....ΘΕΑΤΕΣ


Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως στη συνεδρίαση της Διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών που συνεδρίασε εχθές, ένα από τα θέματα που την απασχόλησαν ήταν και η πτώχευση της Thomas Cook.

Είδαμε πλήθος φορέων να καταθέτουν την γνώμη τους όπως τον ΣΕΤΕ, το ΞΕΕ κ.α., εκτός από τους εργαζόμενους!!!

Ουδέποτε κληθήκαμε σαν φορέας του Τουρισμού στην εν λόγω επιτροπή να εκπροσωπήσουμε τους συναδέλφους μας.

Άραγε από την πτώχευση της Thomas Cook θίγονται μόνο οι επιχειρηματίες;

Ο καιρός που παίρνονταν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς έχει περάσει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ.

Να θυμίσουμε πως ακόμα δεν έχει ρυθμιστεί νομοθετικά η διάταξη για την μείωση των απαιτούμενων ενσήμων για την επιδότηση ανεργίας και ο ένας μήνας επιπλέον Ταμείο Ανεργίας για τους συναδέλφους μας που θίγονται απ' αυτή την κατάσταση, όπως είχε υιοθετηθεί η πρόταση μας από τα Υπουργεία Τουρισμού και Εργασίας και ο ΟΑΕΔ σε λίγο θα απορρίπτει τα αιτήματα αυτών των συναδέλφων!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο