Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Συμπόρευση ΛΣΑ - ΔΗΚΙΟ-Σ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος


Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231.
Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310,
[email protected], www.lsa.gr


Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμπόρευση Λ.Σ.Α. – ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ.
Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος


Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών δέχτηκε την πρόταση του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κου Κόλλια Κωνσταντίνου για την συμπόρευση, με στόχο την ενεργή συμμετοχή του συλλόγου στο έργο του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την κατοχύρωση του κλάδου και τη διαρκή εξέλιξή του, για τον οποίο ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών συνεχώς αγωνίζεται και δεδομένης της διαβεβαίωσης από πλευράς της ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ  για ενεργή συμμετοχή και άμεση παρέμβαση  στην διαμόρφωση των εξελίξεων που αφορούν το επάγγελμα, ο σύλλογος  αποδέχθηκε την πρόταση και ανακοινώνει:

Στις επικείμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, με εκπρόσωπο τον Γεν. Διευθυντή, Πόλυγγερ Μιχάλη θα συμπορευτεί με την ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ.

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών θα διατηρήσει τη φυσιογνωμία που είχε από την ίδρυσή του, παραμένοντας στις αρχές και τα οράματα για τον χώρο και πήρε αυτή την κρίσιμη απόφαση σε μία τόσο κρίσιμη καμπή για το επάγγελμα, λαμβάνοντας υπόψη τον διαχρονικά υπερβολικό κατακερματισμό των δυνάμεων του χώρου, την ασθενή εκπροσώπησή του, καθώς και το γεγονός της μεγάλης προσπάθειας  που πρέπει να γίνει για την συμμετοχή στο κέντρο των αποφάσεων και των εξελίξεων.

Εκεί λοιπόν, θα συμπορευτεί με την ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ. στο Ο.Ε.Ε., όπου και δίνεται η ευκαιρία να προβάλει τις ουσιαστικές θέσεις που έχει ανάγκη το οικονομολογικό, φοροτεχνικό και λογιστικό επάγγελμα.

Ο Λ.Σ.Α. ζητά την στήριξη όλων των συναδέλφων, οικονομολόγων - λογιστών και θεωρεί απαραίτητη τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, έτσι ώστε να μην συμβούν ξανά πράγματα που μας αφορούν, ερήμην και χωρίς την συμμετοχή μας.

Ο συνάδελφος Μιχάλης Πόλυγγερ είναι ένας εκ των βασικών ιδρυτών του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών, τέως Πρόεδρος για πολλά συναπτά έτη και νυν Γενικός Διευθυντής. Στόχος του όλα αυτά τα χρόνια είναι να συμβάλλει στην ενδυνάμωση και αναβάθμιση του χώρου των Λογιστών – Φοροτεχνών και Οικονομολόγων.

Αμφότερες οι δύο πλευρές, προχωρούν στην ενέργεια αυτή με στόχο και δέσμευση για την πιστοποίηση και κατοχύρωση του επαγγέλματος και τη διαρκή προσπάθεια προς την επίτευξη των στόχων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο