Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Π. Αλεβιζάκης: «Έργα του ΣΥΡΙΖΑ για τους λογιστές»Γιατί;

Επί ημερών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έγινε νομοσχέδιο για το στρατό!!!

Έγινε ρύθμιση υπέρ των ορκωτών ελεγκτών και σε βάρος της πλειοψηφίας των οικονομολόγων.

Συγκεκριμένα, με το “NOMO ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4609 Ρυθμίσεις Μέριμνας Προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας, Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις.» στο άρθρο 58 προβλέπεται ο έλεγχος επενδυτικών σχεδίων των νομών 4399/2016 και 3908/2011 να γίνεται από τους ορκωτούς ελεγκτές.

Ο νόμος ψηφίστηκε τον Μάιο λίγο πριν τις εκλογές.

Στο άρθρο αυτό προβλέπεται η είσοδος των ορκωτών στον έλεγχο των επενδυτικών σχεδίων!!!

Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, και εδώ οι ορκωτοί;

Σε όλες τις δουλειές ορκωτοί;

Ποιες δουλειές θα μείνουν για τους υπόλοιπους συναδέλφους, αφού οι ορκωτοί έκτος από τους ελέγχους που κάνουν, έχουν εταιρίες λογιστών και συμβουλευτικές εταιρίες, και τους έχετε αναθέσει και τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου του Ν. 4548/2018, άρθρο 20.

Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλετε να λέγεστε “προοδευτικοί” είναι αριστερό; Και δίκαιο; Με αυτή σας την ενέργεια συμβάλλετε στην ευημερία λίγων και όχι των πολλών και να τα δίνετε όλα στις μεγάλες εταιρείες ορκωτών.

Ποια η διαφορά σας από την ΝΔ που ξεκάθαρα έχει ταχτεί υπέρ των μεγάλων ελεγκτικών εταιρειών;

Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα πείτε στους συναδέλφους λογιστές ότι είστε εκεί για να τους προστατέψετε, ενώ τους πήρατε τις δουλειές και τις δώσατε στους λίγους;

Οι αριστεροί πράττουν για την πλειοψηφία τις κοινωνίας και όχι για τους λίγους.

Στηρίξατε την διαπλοκή την οποία καταγγέλλετε.

Από την προγονική εστία, ενώ υπήρχε η φλόγα,
εσείς γιατί διαλέξατε την στάχτη;

Για να πετάτε λάσπη σε αυτούς που θέλουν να μείνουν ακέραιοι;

Με την οφειλόμενη τιμή
Αλεβιζάκης Παναγιώτης
Εκ/πος Α.ΚΙ.Ο.Ε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο