Ειδήσεις Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΛΣΑ: Αναστολή υποβολής του εντύπου Ε12ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Λ.Σ.Α.  – ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Εποικοδομητική και καρποφόρα η χθεσινή συνάντηση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κο Γιάννη Βρούτση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διαβούλευσης του Υπουργείου με τους φορείς για βελτιώσεις στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Επιπλέον, ο Υπουργός ενημέρωσε τον Λ.Σ.Α. για την αναστολή της υποβολής του εντύπου Ε12, κατόπιν αιτημάτων του συλλόγου.

Έγινε συζήτηση και για την οριστική κατάργηση της αναχρονιστικής διάταξης περί δήλωσης της λήψης άδειας του εργαζόμενου, διάταξη η οποία με την εφαρμογή της, θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από τα οποία καλούνταν να επιλύσει, αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό τη γραφειοκρατία και τις αμφισβητήσεις. Ο Υπουργός υποσχέθηκε να επανεξετάσει το ζήτημα.

Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231.
Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310,
[email protected], www.lsa.gr


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις υποβληθείσες προτάσεις του Λ.Σ.Α. για τη βελτίωση της λειτουργίας του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και η ηγεσία του Υπουργείου επέδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για τα ζητήματα που τέθηκαν.

Τέλος, ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τη δέσμευση αμφοτέρων των πλευρών για διαρκή εποικοδομητική συνεργασία.

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κυριακόπουλος Νικόλαος
 
Ο Γεν. Διευθυντής
Πόλυγγερ Μιχαήλ
 
Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο