Ειδήσεις Εργατικά - Ασφαλιστικά

Γ. Βρούτσης: «Ό,τι αποφάσισε το ΣτΕ σε επίπεδο επιστροφών θα αποδοθεί στο σύνολό του και στο ακέραιο»Παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SKAI έκανε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Βρούτσης με αφορμή την δημοσιοποίηση των αποφάσεων του ΣτΕ που έκριναν αντισυνταγματικές αρκετές διατάξεις του νόμου 4387/2016.

Ο Υπουργός ανέφερε σχετικά με το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζει το Υπ. Εργασίας : "Πάνω στις ράγες των αποφάσεων της δικαιοσύνης θα οικοδομήσουμε ένα ασφαλιστικό ελκυστικό ανταποδοτικό και βιώσιμο".

Πρόσθεσε επίσης ότι, "περιμένουμε να δούμε στην τελική τους μορφή τις αποφάσεις του ΣτΕ και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε αυτόν τον καινούργιο νόμο ο οποίος θα επιφέρει την δικαιοσύνη την ανταποδοτικότητα την χαμένη στο σύστημα το ασφαλιστικό και θα τελειώσουμε μια για πάντα με αμφισβητήσεις αγωνίες οι οποίες τόσα χρόνια ζημίωναν το δημόσιο και έφερναν σε δύσκολη θέση τους συνταξιούχους."

Ο Υπουργός τόνισε επίσης ότι θα γίνουν κομβικές παρεμβάσεις στον ασφαλιστικό νόμο, και ότι θα αλλάξει δομικά το σύστημα του ασφαλιστικού νόμου στη χώρα μας. Ανέφερε επίσης ότι, "εκτιμώ ότι το νομοσχέδιο θα είναι έτοιμο πάρα πολύ σύντομα".

Τέλος ο Κος Γ. Βρούτσης καθησύχασε τους συνταξιούχους λέγοντας να μην ανησυχούν καθώς ό,τι αποφασίσει το ΣτΕ σε επίπεδο επιστροφών, θα αποδοθεί στο σύνολό του και στο ακέραιο.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο