Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΥΠΑΝ: Στη Βουλή σ/ν για τη ρύθμιση του της μείωσης του κεφαλαίου των ΕΠΕ

Στα 4.500 ευρώ, από 18.000 ευρώ προηγούμενος μειώνεται το ελάχιστο ποσό του εταιρικού κεφαλαίου Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.), όπως προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

ΥΠΑΝ: Στη Βουλή σ/ν για τη ρύθμιση του της μείωσης του κεφαλαίου των ΕΠΕ

Στα 4.500 ευρώ, από 18.000 ευρώ προηγούμενος μειώνεται το ελάχιστο ποσό του εταιρικού κεφαλαίου Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.), όπως προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

Στο νομοσχέδιο για την «εφαρμογή ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών όσον αφορά την πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες και την παροχή αυτών και άλλες διατάξεις», προβλέπεται επίσης η παράταση για δύο ακόμη έτη (έως 31-12-2010), της αναστολής καταβολής των πάσης φύσεως ασφαλιστικών εισφορών, που οφείλονται στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και στους λοιπούς ασφαλιστικούς φορείς αρμοδιότητας του υπουργείου Απασχόλησης από τις ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις καθώς και η αναστολή λήψης αναγκαστικών μέτρων.


- Μεταξύ άλλων:Τροποποιείται το ελάχιστο ποσό στο οποίο μπορεί να μειωθεί το εταιρικό κεφάλαιο Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.) από τα 18.000 ευρώ στα 4.500 ευρώ. 

Σημείωση: η τροποποίηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει την τροποποίηση του άρθρου 4 του νόμου 3190/1955 περί Ε.Π.Ε. από τον νόμο 3661/2008 ή οποία καθιέρωσε ως ελάχιστο κεφάλαιο για την σύσταση Ε.Π.Ε. το ποσό των 4.500,00 ευρώ.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο