Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΟΙΥΕ: Κάλεσμα στη απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ στις 2/10 στην ΑθήναΑθήνα, 27/9/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ολομέλεια της προσωρινής Διοίκησης της ΟΙΥΕ, σε συνέχεια της Απεργιακής Κινητοποίησης της 24ης Σεπτέμβρη 2019 ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή το μέτωπο Κυβέρνησης – Εργοδοτών:
 
Καλεί όλα τα σωματεία μέλη της να πάρουν αποφάσεις για απεργία στις 2 Οκτώβρη 2019, προκειμένου να κλιμακωθεί η κινητοποίηση και η αντίδραση των εργαζομένων  ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα, μαζί με τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες που παίρνουν αποφάσεις για απεργιακή κινητοποίηση, για την απόσυρση του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου, που μόνο «αναπτυξιακό» δεν είναι.

Καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα της χώρας να πάρουν άμεσα τις σχετικές αποφάσεις για κήρυξη Απεργίας στις 2/10/2019, προκειμένου να καλυφθούν  και οι εργαζόμενοι των κλάδων που εκπροσωπεί η ΟΙΥΕ.

Τέλος, καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις για να δυναμώσει το μέτωπο ενάντια στα αντεργατικά σχέδια και να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Στην Αθήνα συμμετέχουμε μαζικά με όλα τα Σωματεία – μέλη μας στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11.00 π.μ.

ΟΛΟΙ συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων που θα πραγματοποιηθούν.Για την ΟΙΥΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο