Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εγκρίθηκε η παρακράτηση του 5% της βουλευτικής αποζημίωσης

Την παρακράτηση του 5% της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών από τον Μάιο και για ένα χρόνο υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής, ενέκρινε ομόφωνα η Βουλή.

Εγκρίθηκε η παρακράτηση του 5% της βουλευτικής αποζημίωσης

Την παρακράτηση του 5% της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών από τον Μάιο και για ένα χρόνο υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής, ενέκρινε ομόφωνα η Βουλή.

Παρουσιάζοντας στην Ολομέλεια το σχέδιο απόφασης, ο πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Σιούφας υπενθύμισε πως οι βουλευτές δέχθηκαν να μην υπάρξει αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσής τους το έτος 2008 και να μην λάβουν καμία αύξηση το 2009.

Οι βουλευτές, όπως τόνισε ο κ. Σιούφας, θα συμμετάσχουν με το ατομικό συνολικό τους εισόδημα, πάνω απ’ τις 60.000 ευρώ στην εφάπαξ εισφορά και βεβαίως παρακρατείται το 10% απ’ την βουλευτική αποζημίωση, από την πρώτη μέρα της εκλογής τους, υπέρ των κομμάτων.

Πηγή Ισοτιμία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο