Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μια πρόταση του Χρήστου Μελά για μηδενικό ΦΠΑ σε ορισμένα προϊόνταΜία αναπτυξιακή, ανατρεπτική, πρωτοποριακή και καινοτομική πρόταση από τον συγγραφέα - φοροτεχνικό Χρήστο Μελά προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Χρήστος Μελάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, πρότεινε στον Πρωθυπουργό να εφαρμόσει μηδενικό συντελεστή ΦΠΑ σε ορισμένα προϊόντα που χρησιμοποιούν όλοι στη καθημερινή τους διατροφή.

Τα προϊόντα που προτείνεται να έχουν μηδενικό συντελεστή ΦΠΑ είναι η φέτα, το λάδι και το ψωμί.

Το μέτρο αυτό θα βοηθήσει όλους τους Έλληνες και κυρίως τα φτωχά νοικοκυριά.

• Θα αναπτύξει την Ελληνική παραγωγή
• Θα αυξήσει έμμεσα το εισόδημα σε όλα τα νοικοκυριά
• Θα αυξήσει την απασχόληση
• Θα μειώσει τη φορολογία
• Θα βοηθήσει στην κατανάλωση των Ελληνικών και όχι εισαγόμενων προϊόντων

Είναι μία αναπτυξιακή πρόταση που ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες!!!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


Ετικέτες για αναζήτηση ΦΠΑ Μελάς


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο