Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΕΦΕΕΘ: Συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων όμορων νομών


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666
www.efeeth.gr, e-mail: [email protected]


Θεσσαλονίκη 19/9/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 14-9-2019, στα γραφεία της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων όμορων νομών με θέματα:

1. Ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του κλάδου
2. Εκλογές Ο.Ε.Ε
3. Ολομέλεια Προέδρων Π.Ο.Φ.Ε.Ε (7/10/2019)

Παραβρέθηκαν συναδέλφισσες και συνάδελφοι εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων Ν. Ημαθίας, Ν. Θεσσαλονίκης Ν. Κιλκίς, Ν. Πιερίας, Ν. Πέλλας, Ν. Σερρών, Ν. Χαλκιδικής και οι κ.κ. Βασίλης Καμπάνης, Αβραάμ Πανίδης, Κώστας Νιφορόπουλος, συνολικά 40 άτομα.

Η συνάντηση άρχισε στις 10.00 το πρωί και διήρκεσε ως τις 15.00.

Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του κλάδου, ακούσθηκαν προτάσεις και προβληματισμοί, συζητήθηκε το θέμα των εκλογών του Ο.Ε.Ε που θα πραγματοποιηθούν το Δεκέμβριο με γνώμονα την αύξηση της δύναμης μας.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Βασίλης Καμπάνης μας ενημέρωσε για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε, την συνεχή διαβούλευση των ηλεκτρονικών βιβλίων με την Α.Α.Δ.Ε, την συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης , την διαβούλευση για το ΕΡΓΑΝΗ με τον Υπουργό Εργασίας και άλλα θέματα.

Η συνάντηση μας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, είχε απόλυτη επιτυχία κι έγινε εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα.

Ευελπιστούμε στην συνέχεια των συναντήσεων και την συνεργασία μεταξύ μας, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του έργου των ενώσεων και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο