Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΟΙΥΕ: «Να αποτρέψουμε τη ψήφιση του αντεργατικού εκτρώματος της κυβέρνησης»Η Ολομέλεια της προσωρινής Διοίκησης της ΟΙΥΕ, σε σημερινή της συνεδρίαση, για το αντεργατικό (δήθεν «αναπτυξιακό») πολυνομοσχέδιο, που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή το μέτωπο Κυβέρνησης – Εργοδοτών και με δεδομένο ότι, λόγω της βίαιας διάλυσης του πρόσφατου συνεδρίου της από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στερείται το δικαίωμα κήρυξης ΑΠΕΡΓΙΑΣ, κατά πλειοψηφία αποφάσισε:

• Να καλέσει όλα τα σωματεία – μέλη της να πάρουν αποφάσεις, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση που ήδη έχουν προκηρύξει μέχρι στιγμής τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες και η ΑΔΕΔΥ για την ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  2019.

Καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα της χώρας να πάρουν άμεσα τις σχετικές αποφάσεις για την κήρυξη Απεργίας στις 24/9/2019, προκειμένου να καλυφθούν και οι εργαζόμενοι των κλάδων που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία πανελλαδικά.

Στην Αθήνα να συμμετάσχει μαζικά με όλα τα Σωματεία – μέλη της στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ στις 24/9/2019 και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος την ίδια μέρα και ώρα 11.00 π.μ.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά σε όλες τις κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτρέψουμε την ψήφιση του αντεργατικού εκτρώματος της κυβέρνησης.

Για την ΟΙΥΕ

Αθήνα, 18/9/2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο