Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΛΣΑ: Αίτημα διασύνδεσης ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΓΕΜΗ με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΤτΕ


Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231.
Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310,
[email protected], www.lsa.gr


Προς:
• Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κο Πιερρακάκη Κυριάκο

Κοινοποίηση:
• Διοικητή της Τράπεζα Της Ελλάδος, κ. Στουρνάρα Ιωάννη
• Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., κο Πιτσιλή Γεώργιο

ΚΑΤ’ ΕΠΕΙΓΟΝ

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Θέμα: «Αίτημα διασύνδεσης ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Γ.Ε.ΜΗ. με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας Της Ελλάδος»


Αξιότιμε κύριε Πιερρακάκη,

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή με την πρόθεση να σας ενημερώσουμε ότι, με την απόφαση με αρ. πράξης 2682/03.06.2019 του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, προκύπτει η υποχρέωση ηλεκτρονικής επανυποβολής των οικονομικών στοιχείων των νομικών προσώπων στην ΤτΕ εντός του Νοεμβρίου 2019, τα οποία ήδη διατίθενται στις υπηρεσίες Γ.Ε.ΜΗ.- όπου απαιτείται η ετήσια δημοσίευση και διατήρησή τους.

Ζητάμε την παρέμβασή σας για τη διασύνδεση των δεδομένων του Γ.Ε.ΜΗ. με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας Της Ελλάδος, με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών, χωρίς να μεταφέρεται η γραφειοκρατία από την έντυπη σε ηλεκτρονική.

Προς ενημέρωσή σας, σας προωθούμε την από 25-06-2019 επιστολή μας προς τον Διοικητή της ΤτΕ, κο Στουρνάρα Ιωάννη:

Ως Επιστημονικός Σύλλογος και ως επαγγελματίες λογιστές- φοροτεχνικοί και οικονομολόγοι, αντιμετωπίζοντας συχνά ζητήματα γραφειοκρατίας, ηλεκτρονικής ή μη, θα επιθυμούσαμε μία συνάντηση μαζί σας προκειμένου να τα συζητήσουμε, επιδιώκοντας πάντα και την επίτευξη των εκάστοτε στόχων σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Σε αναμονή της απάντησής σας.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κυριακόπουλος Νικόλαος

Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο