Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Το ΕΒΕΘ θα διεκπεραιώνει τις διαδικασίες σύστασης ΕΠΕ

MIA νέα, καινοτόμο υπηρεσία πρόκειται να προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειάς του για τη διευκόλυνση των μελών του κατά την άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Το ΕΒΕΘ θα διεκπεραιώνει τις διαδικασίες σύστασης ΕΠΕ                                             

 MIA νέα, καινοτόμο υπηρεσία πρόκειται να προσφέρει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειάς του για τη διευκόλυνση των μελών του κατά την άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009, το ΕΒΕΘ θα αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση των διαδικασιών σύστασης Εταιριών Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ), απαλλάσσοντας τα μέλη του από τις χρονοβόρες επισκέψεις που απαιτούνται σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες για την ολοκλήρωσή της.

Ειδικότερα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΒΕΘ θα ενημερώνουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους για τη σχετική διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα παραλαμβάνουν τα επίσημα καταστατικά σύστασης των ΕΠΕ, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (π.χ. αποδεικτικό επαγγελματικής στέγης, εξουσιοδότηση, κόστος τελών - παραβόλων κ.ά.) και στη συνέχεια, εντός 5 εργάσιμων ημερών, θα μεριμνούν για τη διεκπεραίωση της προβλεπόμενης από τον νόμο διαδικασίας στις αρμόδιες ΔΟΥ, στο Πρωτοδικείο και στο Εθνικό Τυπογραφείο, ώστε η εταιρία να καταχωρηθεί στα βιβλία εταιριών του Πρωτοδικείου και η ανακοίνωση για την καταχώριση να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ. Πληροφορίες στα τηλ. 2310 370.151 και 370.170.

Πηγή: Express.gr 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο