Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Γ. Χριστόπουλος: Στην Καλαμάτα σήμερα. Ημερίδα για τη ρύθμιση των 120 δόσεων, της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού Συλλόγου ΚαλαμάταςΚαθώς τέθηκαν σε ισχύ οι αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων όπως προβλέπεται στην απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή εντός της εβδομάδος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ένταξη στη ρύθμιση με βάση τις νέες βελτιωμένες διατάξεις ενώ η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση εκπνέει κανονικά στις 30 Σεπτεμβρίου, η ΕΣΕΕ στα πλαίσια των θεματικών ημερίδων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, οργανώνει σήμερα ημερίδα με ομώνυμο θέμα «120 δόσεις και Τραπεζική Ρευστότητα».

Ομιλητές – Εισηγητές:
Γιώργος Χριστόπουλος – Φοροτεχνικός -Οικονομολόγος
Μαρία Μυζήθρα – Οικονομολόγος – Εμπειρογνώμων σε Τραπεζικά Θέματα
 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και την εκδήλωση, εκτός από τους εμποροεπαγελματίες της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και συνάδελφοι λογιστές - φοροτεχνικοί και ήδη έχουν πάρει την πρόσκληση που έλαβαν τόσο η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, όσο και το 11ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν.Α. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Δείτε τη σχετική πρόσκληση:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο