Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

ΕΣΚΟ: «Λογιστές και οικονομολόγοι ενώνουν τη φωνή τους με την ΔΗΚΙΟ»Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΚΙΟ

Η ΕΣΚΟ, η Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων, είναι εδώ, είναι ζωντανή και από το 2013 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα ήταν, είναι, και θα είναι στο πλευρό του Λογιστή - Φοροτεχνικού και του Οικονομολόγου με την μικρή αλλά πολύ δυνατή της φωνή.

Η ΕΣΚΟ έχει αποδείξει σε όλη της την πορεία ότι νοιάζεται για τον Λογιστή - Φοροτεχνικό, υποστηρίξαμε τα προβλήματά του και πετύχαμε να λύσουμε πολλά από αυτά.

Βγήκαμε πρώτοι στο δρόμο στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις του Συντάγματος το 2014 για τα τεράστια πρόστιμα, συναντηθήκαμε με την τότε ηγεσία του Υπουργείου και καταθέσαμε το υπόμνημα το οποίο συνετέλεσε στην τροποποίηση τους.

Δώσαμε δυναμικό παρόν επίσης το 2016 στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου για το Ασφαλιστικό, και συμμετείχαμε στον αποκλεισμό των ΔΟΥ για να πετύχουμε το σκοπό μας.

Η συμμετοχή μας σε συναντήσεις, συζητήσεις για την θεσμοθέτηση της ηλεκτρονικής υπογραφής ήταν και είναι δεδομένη και οι πιέσεις υπήρξαν πάντα έντονες προς κάθε πλευρά. Ταυτόχρονα, καταφέραμε με την συμβολή του ΟΕΕ να κλειδώσουμε την οριστική απόφαση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των επαγγελματιών με τζίρο άνω των 50.000€ και όλων των Νομικών Προσώπων υποχρεωτικά με τα στοιχεία και με την υπογραφή των Λογιστών - Φοροτεχνικών. Τέλος συνδράμαμε τα μέγιστα στην σύνταξη του νέου κώδικα Δεοντολογίας των Λογιστών - Φοροτεχνικών.

Υπόσχεσή μας παραμένει μόνο μία, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα όλων των Οικονομολόγων και κυρίως του κλάδου, των Λογιστών - Φοροτεχνικών.

Μετά από μια πορεία 8 ετών της παράταξης μας γίνεται αντιληπτό ότι μόνο με την Συνένωση δυνάμεων θα πετύχουμε τα μέγιστα για τον κλάδο μας. Η συνένωση αυτή αποφασίστηκε να γίνει με τη μεγαλύτερη παράταξη του ΟΕΕ, που δεν είναι άλλη από την ΔΗΚΙΟ. Η συνένωση αυτή πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη ώστε και δυνατή φωνή να έχουμε αλλά κυρίως να εισακούγεται και να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η ΕΣΚΟ μέσα από την φωνή της πλειοψηφίας πρέπει να συνδράμει ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο να διεκδικήσει επιστημονικό και συμβουλευτικό ρόλο στις αποφάσεις της Πολιτείας, με βαρύνουσα γνώμη και άποψη όπως πρέπει να είναι, με στόχο την έξοδο από την κρίση και την Ανάπτυξη της χώρας. Επίσης να αναβαθμίσει την «ταυτότητα» των Λογιστών – Φοροτεχνικών στα πρότυπα άλλων χωρών,  έτσι ώστε επιστημονική αναγνώριση, αξιοπρέπεια και κοινωνική καταξίωση να προκύψουν το συντομότερο δυνατό για τον κλάδο μας.

Τέλος, εμείς οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, οφείλουμε να έχουμε σαν στόχο μέσα από την πλειοψηφία και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα συμφέροντα του κλάδου μας.

Σας καλούμε να έρθετε μαζί μας ώστε να πάρουμε Δύναμη από την Δύναμή σας, και να γίνετε ψηφοφόροι υποστηρικτές μιας ΙΔΕΑΣ που επιτέλους θα αλλάξει όλο το γίγνεσθαι του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Σας καλούμε στις επερχόμενες εκλογές του Δεκεμβρίου να ψηφίσετε το ψηφοδέλτιο της ΔΗΚΙΟ - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων και θεμάτων του κλάδου των Οικονομολόγων, και την επαγγελματική αναγνώριση και την πιστοποίηση του κλάδου των Λογιστών – Φοροτεχνικών.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.


Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΕΦΚΑ
  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο