Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ. Χριστόπουλος : Οι τρέχουσες εξελίξεις στο μέτωπο των ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής, στην πορεία των ρυθμίσεων ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών.Γ. Χριστόπουλος στον ΣΚΑΪ και στον Δημήτρη Καμπουράκη:


Τις τρέχουσες εξελίξεις στο μέτωπο των ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής, στην πορεία των ρυθμίσεων ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών, στην εκτίμηση κατά πόσο οι ελαφρύνσεις από την υπερφορολόγηση, θα αυξήσουν τα δημόσια έσοδα και θα τονώσουν την ανάπτυξη, στο σχέδιο για περισσότερες δόσεις στον φόρο αποδοχής κληρονομιάς, στον οδικό χάρτη για τη μείωση των τεκμηρίων και άλλα θέματα της φορολογικής επικαιρότητας συζήτησε ο επιστημονικός συνεργάτης του κόμβου μας και εκπρόσωπος τύπου της ΠΟΦΕΕ, φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος, καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή του έγκριτου δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ χθες 23/8/2019.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω.


Single player

 

Flash player
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο