Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

Α.Γεωργιάδης : Το πολυνομοσχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα, στόχο έχει να θεραπεύσει όσο γίνεται γρηγορότερα το κομμάτι της γραφειοκρατίας. Είναι ένα νομοσχέδιο, όχι φιλοσοφικό, που θα καταργεί χιλιάδες γραφειοκρατικά στάδιαΟ Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Πέμπτη 22 Αυγούστου, στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και στους δημοσιογράφους, κ. Παναγιώτη Στάθη, κ. Αλεξάνδρα Καϋμένου και κ. Χρύσα Φώσκολου, στον ΑΝΤ1, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

Για το Ελληνικό

«Η χθεσινή απόφαση του ΚΑΣ ήταν εξαιρετικά καλή. Το σημαντικό δεν είναι απλώς ότι πέρασαν τα σχέδια των κοινών υπουργικών αποφάσεων, αλλά πέρασαν ομοφώνως, κάτι το οποίο δίνει πολύ μεγάλη δύναμη σε αυτά τα σχέδια και καθιστά σχεδόν αδύνατη τη νομική τους προσβολή στο μέλλον στο Συμβούλιο της Επικρατείας».
«Πιστεύω ότι όλη η δουλειά του κράτους και η μεταβίβαση του ακινήτου από το ελληνικό δημόσιο προς την  “Lamda Development” θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2019. Από την ώρα που θα γίνει η μεταβίβαση του ακινήτου στην εταιρία τις μπουλντόζες πια τις βάζει η εταιρία, δεν τις βάζει το δημόσιο».
«Η επένδυση του Ελληνικού έχει προ πολλού ξεπεράσει τα στενά όρια μιας επενδύσεως του συγκεκριμένου τόπου. Λόγω του μεγέθους της κατέστη συμβολική για να αποδείξει εάν η Ελλάδα τελικά μπορεί. Είναι πολύ παραπάνω από ένα καζίνο, από μια μαρίνα, από ουρανοξύστες, από πάρκα, από πολυκαταστήματα και από όλα αυτά».

«Πρέπει να καταλάβουν οι πάντες στο κράτος αυτό ότι οι επενδύσεις και η προσέλκυση επενδύσεων είναι όρος εθνικής επιβίωσης για την Ελλάδα. Δεν είναι ζήτημα να πετύχει ο Μητσοτάκης ή ο Γεωργιάδης».

Για το πολυνομοσχέδιο

«Το ελληνικό κράτος είναι έτσι φτιαγμένο που έχει τεράστια δύναμη αδράνειας. Πας να κάνεις ένα πράγμα και βρίσκεις τριακόσια εμπόδια μπροστά σου. Όσοι μεγάλοι επενδυτές έχουν έρθει βλέπουν ότι είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε ουσιαστικά στο να αρθούν τα εμπόδια που έβρισκαν μπροστά τους».

«Το πολυνομοσχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα, στόχο έχει να θεραπεύσει όσο γίνεται γρηγορότερα το κομμάτι της γραφειοκρατίας. Είναι ένα νομοσχέδιο, όχι φιλοσοφικό, που θα καταργεί χιλιάδες γραφειοκρατικά στάδια».

Για την Επιτροπή Ανταγωνισμού

«Σήμερα ανακοινώθηκαν τα ονόματα. Την Τρίτη, στις 11:00, θα γίνει η ακρόαση των νέων προσώπων στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή. Και την Τετάρτη, στις 10:00, θα γίνει Υπουργικό Συμβούλιο, όπου και θα εγκρίνουμε τα πρόσωπα».

«Την κ. Θάνου την αλλάζουμε για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα αλλάζαμε και κάποιον εάν ήταν Νέα Δημοκρατία. Θέλουμε μια πραγματική Επιτροπή Ανταγωνισμού που δεν θα αποτελεί αντικείμενο διχασμού εάν “είναι δικός μου ή δικός σου”, αλλά που θα έχει μεγάλο κύρος».

Για τη Novartis

«Η κ. Τουλουπάκη διενεργεί μία προκαταρκτική έρευνα. Σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει, όταν αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρέπει να ολοκληρώνεται εντός εξαμήνου. Είναι μεγάλη αστοχία του δικαστικού μας συστήματος ότι έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια και δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη σε προκαταρκτικό επίπεδο».
«Όσο πολιτικό κεφάλαιο και να επένδυσε η προηγούμενη κυβέρνηση πάνω σε αυτή την υπόθεση, πήγε τελείως χαμένο».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?v=qBHEIo3BiqI
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο