Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Διοικητής του ΕΦΚΑ Λάμπρος Σέμπος

Προς τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ


Αθήνα 31/07/2019


Αγαπητοί Συνεργάτες

Όπως σας είναι γνωστό, υπέβαλα την παραίτησή μου προς τον νέο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Ιωάννη Βρούτση.

Κλείνοντας έναν κύκλο συμπόρευσης μαζί σας, από τις αρχές του 2017 ως Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ και αργότερα από τη θέση του Διοικητή, θεωρώ χρέος μου να εκφράσω προς όλες και όλους, ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ για την καρποφόρα συνεργασία μας.

Το νέο ισχυρό και εκσυγχρονισμένο ασφαλιστικό σύστημα που βρίσκει την έκφρασή του στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), στηρίχθηκε στις δικές σας άοκνες προσπάθειες, στον καθημερινό προσωπικό σας αγώνα, για την παροχή αναβαθμισμένων και ποιοτικών υπηρεσιών προς κάθε πολίτη, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Με τη δική σας συμπαράσταση υλοποιήσαμε τολμηρές μεταρρυθμιστικές τομές και καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο και ισχυρό τον ΕΦΚΑ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις του εγχειρήματος της ενοποίησης των ασφαλιστικών ταμείων, στην πιο δύσκολη φάση της μετάβασης, σε συνδυασμό με τους ανθρώπινους πόρους και την υλικοτεχνική υποδομή που είχαμε στη διάθεσή μας, παρήχθη σημαντικό έργο στον ΕΦΚΑ.

Το σπουδαίο αυτό έργο, για τη δημιουργία του οποίου η συμβολή του κόσμου της εργασίας είναι αποφασιστική, οι εργαζόμενοι καλούνται να το υπερασπιστούν, μη επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να το απαξιώσει.

Η νέα σελίδα στην Κοινωνική Ασφάλιση αποτελεί για την προσωπική και συλλογική μας συνείδηση και αυτογνωσία, το κοινό μας κεκτημένο.

Ένα κεκτημένο το οποίο προσωπικά θα διατηρώ άσβεστο στη μνήμη μου, με τα ισχυρότερα αισθήματα ικανοποίησης και ευγνωμοσύνης.

Εύχομαι ολόψυχα, στον κάθε ένα και στη κάθε μία ξεχωριστά, δύναμη και επιτυχία στον προσωπικό σας αγώνα, αλλά και ευόδωση του μεγάλου συλλογικού έργου, που δίνετε καθημερινά, για έναν ισχυρό ΕΦΚΑ ικανό να προσφέρει το καλύτερο ασφαλιστικό αγαθό, με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ταχύτητα στους ασφαλισμένους.

Σας καλώ, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, να συνεχίσετε αυτόν τον αγώνα, με την ίδια αυταπάρνηση που συμπορευτήκαμε μαζί τα τελευταία χρόνια.
 

Με εκτίμηση

Ο  Διοικητής του ΕΦΚΑ

Λάμπρος Σέμπος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο