Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΝΣΚ: Σε λειτουργία η πλατφόρμα ηλεκτρονικής κατάθεσης αιτήσεων ιδιωτώνΣας γνωρίζουμε ότι στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, από την 24η Ιουλίου 2019 τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα ηλεκτρονικής κατάθεσης αιτήσεων ιδιωτών (φυσικών και νομικών προσώπων) για την εξώδικη αναγνώριση απαιτήσεων ή τη συμβιβαστική επίλυση διαφορών μεταξύ αυτών και του Δημοσίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 παρ. 2 του ν.4607/2019 (Α΄ 65) και της απόφασης του Υπουργού Οικονομικών με αριθμό 272/16-06-2019 (Β΄ 2763), που εκδόθηκε κατ' εξουσιοδότηση αυτών.

Η παραπάνω πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στη διαδικτυακή πύλη του ΝΣΚ (http://www.nsk.gr/web/nsk/e-services) και με την είσοδο σε αυτή, παρέχονται λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΧΑΛΚΙΑΣ


Οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της αίτησης

1. Επιλέξτε την κατηγορία της αίτησης που θέλετε να υποβάλλετε. Με την επιλογή αυτή, εμφανίζεται η ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης καθώς και τα αντίστοιχα πεδία της.

2
. Στα ακόλουθα πεδία εμφανίζονται συμπληρωμένα τα στοιχεία σας, όπως έχουν καταχωρηθεί στα βασικά στοιχεία Μητρώου (ιδίως ΑΦΜ, Όνομα, Επώνυμο, Όνομα Πατρός, Όνομα Μητρός), όπως τηρούνται, κατά περίπτωση, στο μητρώο TAXISnet ή στην Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης Ermis.

3
. Συμπληρώστε τα πεδία της αίτησης που σας αφορούν. Τα πεδία που φέρουν τον αστερίσκο, είναι υποχρεωτικά και απαιτείται η συμπλήρωση αυτών. Μπορείτε, επιπλέον, να επισυνάπτετε στην αίτηση σας κάθε έγγραφο το οποίο, κατά την κρίση σας, υποστηρίζει τους ισχυρισμούς σας, μέσω της συμπλήρωσης του αντίστοιχου πεδίου «Συνημμένα» (αποδεκτοί τύποι αρχείου pdf ή word).

4
. Μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά την αίτηση πατώντας το εικονίδιο της προσωρινής υποβολής: «Προσωρινή Υποβολή». Η προσωρινά αποθηκευμένη αίτηση επιδέχεται διορθώσεις – τροποποιήσεις, ως προς τα συμπληρωμένα πεδία, όσες φορές το επιθυμείτε, μέχρι την οριστική υποβολή της.

5
. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά την αίτηση και αποθηκεύστε οριστικά αυτή, πατώντας το εικονίδιο της οριστικής υποβολής: «Οριστική Υποβολή» . Με την οριστική υποβολή, σας γνωστοποιείται ο αριθμός ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης. Η οριστικά υποβληθείσα αίτηση δεν τροποποιείται. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε συμπληρώσει λάθος την οριστική σας αίτηση, πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε νέα αίτηση. Σε αυτή την περίπτωση, σας εφιστούμε την προσοχή, ώστε με τη νέα αίτηση να ζητήσετε να μη ληφθεί υπ’ όψη η εσφαλμένη αίτηση.

6
. Πατήστε το εικονίδιο της αναζήτησης: για την πρόσβαση σε προσωρινά ή οριστικά αποθηκευμένες αιτήσεις σας.

7
. Εάν επιθυμείτε να ανακτήσετε ή να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε την ηλεκτρονική σας αίτηση καθώς και τα δικαιολογητικά αυτής, μετά την οριστική υποβολή της, πατήστε το εικονίδιο Αντίγραφο Υποβληθέντος Αιτήματος μέσα από τα Στοιχεία Αιτήματος.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο